Bjugn kommune

 

 

Velkommen til Bjugn

Bølgeskvulp, lange turer i vidstrakte skog og mark, økologisk gårdsliv og nyskapning. Du finner alt i Bjugn.

 

Realiserer drømmen om bolig: 
Med store og små tomter, boliger med sjøutsikt og boliger med egne turområder i skogen, eneboliger og leiligheter så kan de fleste finne drømmeboligen i Bjugn. Med et aktivt marked der det alltid dukker opp en ny og spennende bolig kan det lønne seg å følge med. Kanskje finner du drømmeboligen?

Realiserer drømmen om ny jobb:
Med Bjugn kommune og Marine Harvest som noen av de største arbeidsgiverne i Bjugn er det gode muligheter for å finne drømmejobben i Bjugn. Er handel og service mer interessant for deg? Da er det muligheter innenfor det også! I handelssenteret Botngård finner du alt fra frisørsalonger til sportsbutikk.
Pass også på å følge med på arbeidsmarkedet i nabokommunen Ørland, der det finnes stillinger i alt fra Forsvaret til reklamebyrå. Med kun en kort kjøretur mellom kommunene er det meste du kan ønske deg innen rekkevidde.

Realiserer drømmen om en god oppvekst:
I Bjugn finner du fire barnehager som dekker alle de geografiske områdene. Det er to grunnskoler, som er lokalisert i Botngård og Vallersund. I Botngård finner du også Fosen Videregående skole, som er en moderne skole med et bredt utvalg av utdanningsmuligheter.

Er kultur viktig for deg og dine barn? Da finner du en variert og god kulturskole der barn og ungdom kan utfolde seg kreativt!

Realiserer drømmen om en aktiv fritid:
I Bjugn finner du Fosenhallen som er en av kun to innendørs skøytehaller for lengedeløp i Norge. I hallen kan du løpe lengedløp, spille is-hockey, curling eller leve ut din indre Sonja Henie på øvelse med kunstløpklubben. I tillegg kan vi skilte med utallige turløyper, orientering, hundeklubb, fotballag, kor og mye mer.

Realiserer drømmen om kultur:
Bjugn Kulturhus er et moderne flerbrukshus med moderne lyd- og lysutstyr. Som Fosens eldste kan kulturhuset feire 10 års jubileum i 2017. Kulturhuset ligger i tilknytning til det moderne biblioteket i Botngård, som også fungerer som billettkontor. Men du kan selvfølgelig også kjøpe billetter på www.bjugnkulturhus.no. Med et rikholdig og variert program kan du oppleve alt fra konserter og teater til fysikkshow i løpet av en sesong.

Besøke oss på nett:
Du kan lære mer om Bjugn ved å gå inn på www.bjugnkommune.no. Vi kommer også stadig ut med nyheter og mer informasjon i sosiale medier, så husk å følge oss der!
Instagram: @bjugnkommune
Facebook: Bjugn kommune

Besøksadresse

7160, Bjugn