Centrum Eiendom Parken

takParken
I 3. etasje finner du utgangsdøren til takParken. Her har vi Cageball-bane/ballbinge, klatreborg, benker og bord. Arealet er tilgjengelig alle dager, unntat søndager, i sommerhalvåret, og gratis for alle. Nyt dagen sammen med gode venner, mens barna leker på taket av Parken. takParken skal være et naturlig møtested, midt i sentrum av Åfjord.

ESPRIT
I 1968 reiste et ungt kjærestepar fra San Fransisco, langs Californias vakre solkyst, og solgte egenproduserte klær. Hun var klesdesigner og han var kunstner. Slik startet historien om Esprit. På Parken finner du mote du ellers må reise til storbyer som London, Stockholm, København og Paris for å
finne. Esprit har et bredt utvalg av tidsriktige klær til hyggelige priser!

Bjørnør
Bjørnør er Parkens café og spisested. I et moderne og hyggelig miljø, kan du ta en pause med en god kopp kaffe og noe å bite i. Er du sulten på litt mer mat, kan Børnør blant annet by på ulike sandwicher, pizza eller en varmrett. På Bjørnør får du også kjøpt Åfjords beste brød fra håndverksbakeriet på Stokkøya!

Fritt levert!
B&B™ tilbyr varer fra flere kjedekonsepter som Euronics, Fagmøbler, Happy Homes og Varmefag: Ønsker du varen levert hjem, kan du få den leverer fraktfritt! B&B™ ukentlig har faste kjøreruter til hele Fosen, så handler du f.eks. hvitevarer, møbler eller andre varer hos B&B™, kan du få varene dine hjem til din gårdsplass, fraktfritt!

Fagmøbler
I B&B™ sin Fagmøbler-avdeling finner du alt du behøver av møbler og innredning til hjemmet ditt. I tillegg til møbler, har avdelingen også et bredt utvalg av belysning, gaver og interiørtekstil. Husk at B&B™ bringer møblene hjem til deg, via sitt “Fritt levert”-konsept!

Telefon: 98 33 77 77
E-post: post@parken.no
Hjemmeside: parken.no/

Besøksadresse

Joakim Brevolds Allé 4
7170, Åfjord