Metro AS

 

 

 

Metro AS – én bolig for alle

Metro AS er en ny aktør i eiendomsbransjen på Fosen. Eiendomsutvikling og salg av leiligheter vil være hovedgeskjeften til Metro AS og lanseres høsten 2017 med foreløpig 2 ansatte.

 

Metro AS er ett selskap tilknyttet Rædergård Entreprenør AS. De ansatte i det nystartede selskapet er Arve Ophaug og Kjersti Lyngaas.

Kjersti er nok godt kjent for mange som har skaffet seg nytt kjøkken de siste årene. Som salgs- og markedsføringskonsulent i Metro AS vil hun bistå med det meste av rådgiving innenfor interiør og design til kundene.

Arve har tidligere jobbet som audiograf på Brekstad, men har de siste årene jobbet som salgssjef innenfor medisinsk-teknisk bransje. Som salg- og markedsføringsansvarlig vil han være bindeleddet mellom kundene og Rædergård Entreprenør AS som utbygger.

Arve og Kjersti er begge spente og ivrige på å ta fatt i sine nye jobber i Metro AS. «Vi har allerede satt oss som mål å bli det mest anerkjente firmaet innenfor eiendomsutvikling på Fosen, og vi vil være med på sentrumsutviklingen i alle deler av Fosen når de nye kommunekartene skal tegnes», sier Arve og Kjersti. Ett av Metro sine satsningsområder vil være å utvikle innsteg-leiligheter for ungdom. «For å skape ekspansivt og ett mere urbant miljø i våre tettsteder på Fosen må vi få de yngste arbeidstakerne inn på boligmarkedet», sier Arve og Kjersti.

I oktober 2017 startet Metro AS og Rædergård Entreprenør AS byggingen av nye leiligheter på Hovde Sør ved kystbyen Brekstad. Prosjektet består av 5 hus med til sammen 10 boenheter. Leilighetene på 65 kvm BRA vil ha åpen kjøkken/stue løsning, 2 soverom, 1 bad og bod/teknisk rom. Bilparkering i egen carport. Leilighetene har moderne tekniske løsninger som vannbåren varme og avtrekksvarmepumpe. Kjøkken blir ferdigstilt med innredning fra Sigdal som har integrerte hvitevarer fra Siemens. Leilighetene har store vindusflater og vil få godt med dagslys. Plateløsninger på vegg med listfrie overganger gir ett urbant og lunt preg på interiøret.

 

Telefon: 979 39 000
E-post: metro@metro-as.no

Besøksadresse

Industrigata 7
7130, Brekstad