Bor i sjøkanten

I fjorårets utgave av Briefing Fosen, hilste vi på Susann  og Gard, som nylig hadde flyttet til Ørland. Gard  jobber i forsvaret og Susann er sykepleier.

Vi har også i år slått av en prat med det tilflyttede  paret, for å høre hvordan det går med dem, et år senere.

 

Trivsel på Ørlandet
Sist vi snakket med det tilflyttede paret, hadde de utforsket flere flotte plasser på Fosen, og gledet seg til å se mer av hva nærområdet har å by på.

– Vi har vært flinke til å benyttet oss av tilbud rundt om i nærområdet. I vinter trivdes vi veldig godt i skiløypen i Bjugn! Der var vi ofte i nypreparerte løyper på kvelden etter jobb eller i helgene. Vi har enda ikke hatt anledning til å besøke Stokkøya, noe vi har veldig lyst til da vi har hørt mye fint om plassen. Det besøket får vi bare ha til gode!

Gard er fortsatt en ivrig kiter. Det er nå utover høsten de gode kitevindene kommer, så det blir nok mye av dette fremover. I sommer har vi også benyttet oss en del av nærheten til havet. Vi har vært mange turer ute med båt på krabbe- og fisketur. Ellers har vi benyttes oss av den lokale svømmehallen og Susann har gått på  yogakurs hos Naprapat Norum.
Kommet for å bli
Sist vi snakket med Susann og Gard, var de positivt overrasket over hvor fint det var å bo på Ørland.

– Vi synes fortsatt det er veldig fint og bo her, og ser for oss en fremtid på Ørlandet. Her har vi det vi trenger av butikker, tjenester og natur. I tillegg er vi fornøyd med arbeidsplassene våre, som har gitt oss muligheter til utvikling, samt det å bli kjent med nye flotte kollegaer!

I tillegg har vi valgt å kjøpe oss bolig her. Vi har rett og slett funnet drømmeboligen, og er superfornøyd med både huset og tomta. Det aller beste er at den ligger helt nede ved havet, med en ubeskrivelig vakker utsikt. Deilig er det også med stor plass i hagen utenfor huset. Vi sovner til lyden av ferga om kvelden og våkner til bølgene som slår. Lyder som tar oss tilbake til barndomshjemmene våre.