Et ord for Fosen: FANTASTISK!

Liv Marie Strand og Alf Helge Solstad har siden 1988 vært samboere,
og besøker ofte Liv sitt hjemsted i Vallersund.

Fra Ålesund til Trøndelag
Som 16-åring flyttet Liv Marie til Trondheim for å gå på handelshøyskolen. Her bor hun i dag med samboer Alf Helge. Hjemstedet i Vallersund bruker de som et feriested og avslapningssted. Alf Helge er opprinnelig fra Ålesund, men kjærligheten forflyttet han til Trøndelagskysten.

Et herlig sted
– Hjemstedet er et herlig sted. Det blir finere og finere for hver gang man kommer utover. Med årene ser man nye ting, man ser ikke det samme som man gjorde tidligere. Det er rett og slett en herlig plass å komme til, smiler Liv Marie.

Hva er favorittstedet?
– Det er nødt til å være Vallersund. Herfra drar vi med båt utpå sjøen. Her er det mange fine og fantastiske steder. Det er noe med det å se og lukte sjøen, sier Liv Marie.

Et møte med naturen
– Med Instagram kommer vi oss i naturen på fototurer. Jeg har alltid likt å ta bilder, og nå har jeg et forum å bruke bildene til. Det gir en ekstra motivasjon når man får priser på bildene og positiv tilbakemelding. Man får venner fra hele verden, sier Liv Marie.

Fantastisk himmel
– Det blir en del solnedgangsbilder, det er jo så fint her om kveldene. Det er noe å se på den fantastiske himmelen, smiler Liv Marie.

Norge i ett
– Fosen er allsidig. Det er Norge i ett. Norge samlet på ett sted. Det er vakkert når man kommer til sjøen. Her er det ingen stresshormon i lufta, sier Liv Marie.

Trivsel
– Vi bruker mye tid her ute. Vi har en veldig god trivsel, og med båt kommer vi oss på sjøen. Jeg trives veldig godt her på kysten. Her er det mange fine plasser. Det er blitt en del fine kvelder på sjøen, sier en fornøyd Alf Helge.

Hvordan vil du beskrive Fosen?
– Fosen er ett ord det. Fantastisk. Jeg er veldig gla i Fosen og nærheten til sjøen sier Alf Helge.

@limast / Liv Marie Strand
Favorittsted: Vallersund
Følgere: 600
Bilder pr uke: 12

@arkbru / Alf Helge Solbak
Favorittsted: Vallersund
Følgere: 1,200
Bilder pr uke: 11