Sommeren er tiden for festivaler

Sommeren er tiden for festivaler – også på Fosen. Det er et bredt spekter som fanger alt fra kystkultur, martna og til bluesfetival.

Ørland Bluesklubb ble startet høsten 1998, og siden opprettelsen av klubben er det arrangert Ørland Bluesfestival, som med årene har vokst seg større og større. Bluesfestivalen har et godt rennome i Norge, og er kåret til en av landets beste bluesfestivaler av magasinet BluesNews. Ørland Bluesfestival har stabile besøkstall, og en fast tilhengerskare som kommer tilbake år etter år.
Se www.orland-bluesklubb.com

The Dana Fuchs Band

fra USA har besøkt Ørland en rekke ganger, så også i 2013. Dama med den råeste stemmen som trollbinder publikum fra første stund. Hun har blitt sammenlignet med Janis Joplin pga sin særegne stemmeprakt. Det ble sagt om henne: Dana Fuchs er i besittelse av en vulkan av en stemme. Det er lett å være enig med New York Press når de skriver at ”Dana Fuchs just sings like a bastard”. Det er rock, det er soul, det er blues, det er pop – det er rett og slett bra musikk levert med en sjokkerende intensitet og utståling.

Trykk her for å se liste over Fosens festivaler og andre arrangementer!

 

bessakerfestivalenBESSAKERFESTIVALEN

Fiskefestivalen i Bessaker ble i 2013 arrangert for 34. gang. Kulinariske og kulturelle opplevelser, spennende aktiviteter.

motoramaMOTORAMA

i Fosenhallen, arrangeres av American Car Club Fosen. se: www.amcarfosen.com

 

kystkulturdageneRÅKVÅG ANNO

med Stjørna Teaterlag. Friluftsteater, musikk, skjemt og drama. www.rakvaag.no

 

ocrØRLAND COUNTRY & DANSEFESTIVAL

på historiske Austrått, Ørland. Bli med på 30 timer country og roots-musikk over 3 dager. www.ocrf.no

 

feskleikdaganeKYSTKULTURDAGENE

Stiftelsen Frohavet er arrangør av Kystkulturdagene, en årlig tradisjon som trekker optil 20.000 hvert år. Kystkultur, seilas og matkultur. www.stiftelsenfrohavet.no

 

rakvag_annoFESKLEIKDAGENE

Feskleikdagene i Vallersund arrangeres hvert år i slutten av juli.