FOSEN eXtreme – Kajakk

Fosen kajakk-klubb har 60 medlemmer. Vi som er med, er alt fra rolige turpadlere til de som liker litt mer utfordringer mht vær og bølger. Vi liker å dra på turer og nyter den nærheten til sjøen som kajakken gir, og den fine opplevelsen av å komme inn mellom holmer og skjær og lett kunne gå i land på mange steder.
Vi har fast onsdagspadling i sommerhalvåret, i tillegg drar vi på helgeturer. Aktivitetene er åpen for alle medlemmer av FKK og krever ingen påmelding, kun oppmøte. Vi prøver å ha fokus på sikker padling, derfor har vi gratis tilbud til våre medlemmer om å trene egenredning i svømmebassenget i vinterhalvåret.

Om kurs:
Padling er en idrett i vekst, hvert år er det stadig flere som oppdager denne idretten og hva den har å by på.
Det er en flott treningsform der det er mulig å komme helt inn på naturen. Vi tilbyr kurs der vi gir deg den nødvendige opplæring i sikkerhet og grunnlegende padleferdigheter slik at du kan nyte mange flotte padleturer fremover.
Kursene våre retter seg mot nybegynnere, og det vil ikke kreves noen tidligere erfaring med kajakk. Kurset vil til enhver tid følge regler og retningslinjer som er gitt av Norges Padleforbund deltakeren vil tilegne seg de nødvendige ferdighetene for å kunne benytte kajakk som treningsform, samtidig som det hele tiden vil være fokus på sikkerhet.
Det vil også være mulig å stille spørsmål til instruktørene om alt man måtte lure på om kajakk og padling.
Kursene er lagt opp i henhold til kursstigen til Norges Padleforbund (NPF), og ved fullført kurs vil man få utdelt NPF`s Våttkort med nybegynnerkursoblat.
Interessert i kurs ta kontakt med Gretha Skaug.