Fotball, skøyter, fritid!

Jonas Stallvik Ødegård (28) ankom Ørland hovedflystasjon som vernepliktig 20-åring. Stor trivsel og arbeidsglede førte etter hvert til fast jobb ved brannvernavdelingen. Stillingen krever god fysisk form, og han
benytter seg ofte av tilbudene FosenHallen har å tilby.

 

Mange timer på fotballbanene

Ødegård er født og oppvokst på Kolstad i Trondheim, og har lagt bak seg mange timer på fotballbanene på Kolstad. Hans far er tidligere Rosenborg-spiller, og som barn befant han seg ofte på tribunen.
– Siden den tid har jeg elsket fotball, jeg må bare spille det,
smiler Ødegård.
I dag spiller Ødegård fotball både innenfor og utenfor hallen, men han har også prøvd flere av treningsmulighetene hallen har å tilby. Dette eksempelvis hockey gjennom bedriftslaget ved flystasjonen.

 

– En unik mulighet

Med flere klubber som trener i FosenHallen hele året, gjør det
hallen til et populært treningssted og et møtepunkt.
– FosenHallen gir en unik mulighet for trening på godt underlag hele året, og spesielt når det er vinter, sier den fotballinteresserte Ødegård.
Selv om han ofte benytter seg av fotballbanen, omtaler han
skøytebanen som noe unikt.
– Den er unik. Det er spesielt og fantastisk at en så liten plass som Bjugn har en slik hall. Enda bedre er det når landslaget kommer hit for å trene, smiler Ødegård.

 

Avslappet forhold til Fosen

– Jeg trives godt på Fosen, det er mer avslappende og behagelig i forhold til en stressende storby, sier innflytteren fra Trondheim.
– Det beste er kystlinjen rundt Fosen. Dagene som er fine her,
er fantastiske i forhold til byen. Her kan man bare hoppe rett uti sjøen. Jeg har også en hytte et steinkast fra sjøen, og det er helt ypperlig for meg.

 

5 på gata

Hva er ditt forhold til FosenHallen?
Hva betyr hallen for Fosen?
Hva synes du om FosenHallen?

 

Kristin Fiksdal. Foto: Ole Andreas Vekve
Kristin Fiksdal (19)

Det er her jeg trener fotball om vinteren, og har vært her en del om vinteren gjennom skolen. En del skøyter også, fotball hovedsakelig. Det er som et samlings-punkt. Det arrangeres tilstelning-er for både nasjonale og internasjonale arrangement, så det trekker jo folk. Det er bra den tilbyr så mange treningsmuligheter og en varmestue, og i tillegg har hallen god plass.

 

 

 

Ingvild Hellem. Foto: Ole Andreas Vekve
Ingvild Hellem (19)

Jeg er skøyteløper, og bruker den flere ganger i uken. Den samler Fosen, og samler mange idretter inne i en hall, og det er en attraksjon og tiltrekker folk til Fosen. Det er veldig bra at den er her. Den bidrar til at kommunen blir mer aktiv.

 

 

 

 

Line Mørk. Foto: Ole Andreas Vekve
Line Mørk (19)

Jeg har trent mye fotball der om vinteren. Har også brukt den veldig mye da jeg gikk idrettslinja ved Fosen Videregående. Det er turistattraksjon. Det kommer stadig noen fra utenfor Fosen som ønsker å se på den, eller benytte seg av tilbudene.  Den er veldig fin innvendig, og har mange forskjellige tilbud. Det er flott at både store og små kan benytte seg av tilbudene.

 

 

 

Kent-Andre Wenes. Foto: Ole Andreas Vekve
Kent-Andre Wenes (28)

Jeg er bedriftsskøyteløper. Fosen-hallen er et samlings-punkt med store muligheter for både vinter- og sommeridrett. Den har mye å si for utviklingen av Fosen. Det er en viktig samfunnsbrikke og en kjempearena med store muligheter for folket.

 

 

 

 

 

Christer Eik. Foto: Ole Andreas Vekve
Christer Eik (34)

Har ei datter som går kunstløp 1-2 ganger i uken, og utover dette er jeg mye i hallen. FosenHallen er en storstue for Fosen, og det er et spesielt tilbud kommunen har, og vi må være stolte over tilbudet. Det er noe man legger merke til på en så liten plass som Bjugn, og det er et bra tilbud.

 

 

 

Tekst og foto: Ole Andreas Vekve