• Ishockeyklubb søker goalie

Ishockeyklubb søker goalie

Fosen er heldig nok å ha to ishockey klubber.

Fosen Hockey er åpent for alle på alle ferdighetsnivåer. Vi spilte tidligere seriespill, og målet er å begynne med dette, dersom mange nok ønsker dette. Foreløpig så spiller vi på mosjonsnivå og øver oss til å spille de tradisjonelle oppgjørene mot erkerivalen Ørland Flyers som er Forsvarets bedriftslag.
Hockey er den raskeste lagsporten som finnes. Det er en sport hvor det viktigste er å kunne bruke hodet å tenke strategisk. Spillet går fort og alle må vite hvilken oppgave de har om 20 sekunder. Hockey er et strategi-spill, hvor god kondisjon og styrke kun er en positiv bieffekt.

Ørland Flyers

Ørland Flyers er et bedriftslag for forsvaret. Antallet medlemmer har økt sterkt og det er i hovedsak ungdommer i alderen 20-25 som er på trening. Halvparten er gode i hockey, andre halvparten er ”halvgode” som meg selv.

De fleste blir forbauset over hvor kort tid det går fra man er ”bambi” (nybgynner) til at man faktisk kan både gå baklengs og score. Vi hadde siste trening en nydelig scoring av Håkon Solbakken, hvor han alene driblet forbi 3 spillere og scoret. Det er morsomt å huske at det kun er 2 måneder siden vi nesten var nødt å lære ham hvordan han skulle knytte lissene!
Laget fokuserer på å være inkluderende og alle som ønsker å prøve får være med. Selv om du aldri prøvd Hockey tidligere så er det bare å hive seg med.
Minimumkravet er at man har hjelm og skøyter, men begge deler kan lånes i Fosenhallen.

Flyers Treninger er 18:30 – 20:00 man-dager og onsdager.
Isen er som regel ledig fra 17:00, så vi
inviterer nybegynnere til 1,5 times basic skill -trening, før den ordinære treningen.

Fosen hockey

Fosen Hockey er et helt vanlig sivilt idrettslag. Tidligere hadde vi Hockeyskole for de minste, U13 ungdomslag og seriespill for seniorer.
Forhåpentligvis kan vi starte opp med dette igjen. Men akkurat nå har vi kun treninger og hockeyskole for voksne.
Alle på stasjon er velkommen på Fosen Hockey sine treninger som er Søndager 19:00 -20:00
Medlemskap i Fosen Hockey er selvfølgelig åpent for alle tilflyttere, selv om de også spiller på bedriftslaget.
Aldersnivå på Fosen Hockey sine treninger er fra 15 til over 50.

Chicks with Sticks:

Alle damer som vil spille Hockey er velkommen på de ordinære treningene. Forløpig har vi kun to isdamer, så det er plass for flere.

Jenter som spiller hockey er som regel flinkere på taktikk, dribling og hurtighet.

Kontakt:

For den som ønsker vite mer om Hockey-miljøet på Fosen er det enkleste å benytte Facebooksiden ”Ørland Flyers”

Hvis jeg kunne ønske noe specielt?

-Da hadde jeg ønsket at det kommer noen som har lyst å lære seg å være keeper.

Å være goalie er ikke så enkelt som det ser ut… det er like hard fysisk trening som å spille etter pucken. Men keeperen må øve opp andre reflekser, og ofte benytte både fantasi og telepati for å vite hvor pucken kommer å være. Hockey er som sagt et strategispill og har mer til felles med sjakk enn fotball.

For øyeblikker har vi ingen keeper på noen av lagene, så den som har lyst å prøve seg er garantert 100% spilletid.