Nye 2- og 3- romsleiligheter i sentrum av Brekstad

slides3-copy

 

KYSTGÅRDEN – FERDIGSTILLES I DESEMBER 2016

 

Det nye torgsentret på Brekstad er under utvikling. AHA Eiendom bygger nå 24 nye, moderne og arealeffektive leiligheter. Disse tilbys både for salg og utleie – alt etter interessenters behov. Her har du umiddelbar nærhet til fasiliteter som kjøpesenter, restauranter, og ikke minst fantastiske turområder på idylliske Fosenhalvøya. Med hurtigbåtterminalen som nærmeste nabo har du i tillegg god tilgang til andre siden av fjorden og Trondheim.

Leilighetene varierer i størrelse fra 41 kvm og med leiepriser fra 8900 kr/mnd.

Dette blir topp moderne leiligheter av meget høy standard, med balkong og havutsikt på noen av de. Det er tilhørende bod til alle leilighetene, og parkeringsmuligheter utenfor. Hvitevarer på kjøkken vil være inkludert.

Følg Kystgården – Det nye Torgsentret på Facebook for flere oppdateringer.

 

1
2
3
4
5
6

OM OSS

AHA driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim og noe på Brekstad. Som utleier er vi opptatt av å ivareta våre leietakeres behov, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives!

Vår visjon er Vi bryr oss – både om deg som leietaker og om våre eiendommer. Vi er opptatt av å ivareta eiendommer, vi restaurerer eldre bygg og næringslokaler. Vi har et fokus på sunn helse og et godt miljø. Flere av våre prosjekter omhandler gjenbruk og resirkulering, og vårt ønske er at våre leietakere skal være en del av dette.

Som utleiefirma kan vi tilby et bredt utvalg av ulike boligtyper; vi har alt fra hybler til 5-roms. Med over 400 utleieenheter er valgmulighetene mange. Lokalisert flere steder rundt om i Trondheim er vi sikker på at du vil finne noe som passer dine behov. Det er viktig for oss at du som leietaker trives, og vi tilstreber hele tiden å ha topp stand på drift og vedlikehold. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

På nettsidene våre finner du informasjon om våre utleieenheter, og våre ledige utleieobjekter vil til enhver tid være tilgjengelige på finn.no. Følg oss gjerne på Facebook/ahaeiendom for de nyeste oppdateringene!

KONTAKT AHA EIENDOM    http://www.aha.no/kontakt

 

Finn ut mer: http://www.aha.no/kystgarden

square-facebook-512Følg Kystgården – Det nye Torgsentret på Facebook for flere oppdateringer.

 

 

123