Rissamartnan, med luftig vri

Rissamartnan arrangeres årlig og tiltrekker både tilreisende, hyttefolk og fastboende. I år
var det blant annet boder, motocross-show, allsang og teater som stod på programmet.

Besøker Rissamartnan hvert år
Grim Mårvik (72) var 5 år da han kom til Rissa og til hjemgården ved Storvatnet i Rissa. Han har siden bodd i både Trondheim og Molde, men aller best trives han ved hjemgården på Storvatnet. Rissamartnan besøkte han sammen med kona Ruth og barnebarnet Dina (12).
– Vi er her hvert år. Det er gøy å se og følge med på det som foregår.
– Fosen-naturen er vakker. Det er åpent og fint. Vi stortrives. Vi er på hjemgården både vinter og sommer. Det er vanskelig å si hva som det er beste med Fosen, det er jo så masse, smiler Grim.

Spennende og variert program
Dette året bød Rissamartnan på et nytt og fullspekket program, skreddersydd for både barn og voksne. Martnan åpnet med konsert av det lokale ungdomsbandet Missing Button. Etterfulgt av både allsang, motocross-show og flere konserter. Motocross-showet tiltrakk stor oppmerksomhet fra ungdommene. Et adrenalinfylt show som forbløffet og imponerte. Utøverne kunne by på Skandinavias, og en av Europas største mobile hoppramper.

Variert martna
Sølvi Aasen (50) og datter Kristine Aasen Tonning (17) fra Trondheim er godt fornøyd med Rissamartnan.
– Det er bra med boder i et bredt spekter, folkeliv og gode tilbud i butikkene. Så er det jo litt godt med thaimat og mulighet til å slappe av, smiler Kristine.
Familien er fra Trondheim, og besøker ofte hytta i Hasselvika for å komme bort fra det hektiske bylivet. Hytta har de hatt siden 2005.
– Hytta er helt ved sjøen med passelig avstand fra Trondheim. Bare en og halvtimes kjøring fra Trondheim eller en time med båt. Det er en skjult perle, med nærhet til sjøen og mulighet til å være på sjøen og på kystfjellene.