Sans for spenning?

Det finner du på Fosen

Golf_283620Golf

Det finnes kun én golfbane på Fosen, den ligger på Austrått. Klubben har ca 150 medlemmer.
Kurs holdes av klubben flere ganger om våren og høsten. For å gå kurset er ingen forkunnskaper nødvendig. Kurset varer over 3 kvelder og er praktisk rettet. Idretten passer for barn, ungdom og voksen.

 

Fjellklatring_Fjellklatrer_351542Klatring

Munkstigen klatresti ligger like ved fylkesvei 755, mellom Vanvikan og Leksvik, ca. 20 minutter kjøring fra Rørvik fergeleie. Er du i normal fysisk form, og ønsker en utfordring i hverdagen med flott natur, er dette noe for deg. Dette er klatring for alle, ingen krav om forkunnskaper. Stien er hele 950 meter. Klatringen tar normalt ca 3-5 timer, om du spurter opp eller tar deg god tid og nyter utsikten er opp til deg.

Taekwondo_Kampsport_1620027Fosens kampsport nr 1!

Taekwondo er opprinnelig en koreansk selvforsvarsgren og en konkurranseidrett, som i dag er en global internasjonal idrett. Navnet «Taekwondo» deles opp i tre ord og betyr følgende: Tae: fot, sparke, knuse med foten. Kwon: Hånd, slå, knuse med hånden. Og Do: Kunst, metode, vei. Taekwondo er en kampsport med røtter som strekker seg flere tusen år bakover i tiden. Morsom og trygg trening for barn, ungdom og voksen!

Modellfly_517635Modellfly

Fosen modellflyklubb med landingsstripe i historiske omgivelser på Austrått. Med fly i alle størrelser og varianter.

Veteranbil_183867Bildilla?

American Car Club Fosen, største klubb i området. Arrangør av den årlige Motorama som går av stabelen hver vår, med godt besøk fra hele Midt-Norge.

Dykker_327618Dykking

– en selvfølge på Fosen med vann på alle kanter!
På Fosen er det 2 dykkerklubber: Ørland Froskemannsklubb og Åfjord Froskemannsklubb. Masse fint å se i den vakre sjøen rundt oss. Har du lyst å prøve, så meld deg på kurs! Prøv deg på vrakdykking, strømdykk i Koet… eller dykk etter kamskjell.