The show must go on!

Du trenger ikke reise til Trondheim for å få med deg heftige konserter. Fosens Flere kulturhus kan by på det meste. Sjangere fra klassisk, rock, metall, pop og revyer. Følg med i lokalavisa Fosna-folket. Eller på www.fosna-folket.no og sikre deg billetter!

Her er en liten smakebit av hva som nettopp har vært og som snart kommer:

Totalt nærmere 30 personer er på scenen i en opplevelse av vellyd og visuelle bilder du sjeldent opplever på en scene i Norge.
Musikken til den britiske gruppen Queen har forlystet 4 generasjoner mennesker, og har skapt noen av de mest klassiske verkene i popmusikken. Deriblant ”Bohemian Rhapsody”, ”Somebody to love”, ”We are the champions” og ”Is this the world we created”.
Disse med flere får vi gjenoppleve når Åge Sten Nilsen tar med seg Benedicte Adrian i en juleversjon av den populære forestillingen. Her får vi i tillegg høre Queens juleslagere ”Thank God it`s Christmas” og A winter`s tale”, samt Freddie Mercurys udødelige slager ”Barcelona”

ÅGE STEN NILSEN

har vokst seg til å bli en av Norges mest anerkjent sangere. Fra starten som ”Rondo-servitør” på NRK og med rolle i ”Hair”-musikalen satt opp på Aker Brygge – har han bygget seg en stor karriere med bl.a. rolle i den engelske oppsetningen av musikalen ”Chess” i Spektrum. Mest kjent er han nok som sitt alter ego ”Glam” i gruppa
Wig Wam, som bl.a. representerte Norge
i Melodi Grand Prix

For å se vårens programmer:

http://www.bjugnkulturhus.no/program

http://www.orlandkultursenter.no/sitepageview.aspx?sitepageid=2312

eller i www.fosna-folket.no – programmene finner du også i papiravisen hver fredag /Fosna-Folket

 

Konsert_1002x350

Anders Jektvik

DDE

D.D.E.

Frode-alnæs

Frode Almas

klypa

 

Klypa

kveli,-bremseth-og-rånes

Kveli, Bremseth og Rånes

vassendgutane

Vassendgutane