Tredje generasjon Ørlending

Karin Størseth er tredje generasjon Ørlending og
er kommet for å bli på Ørland.

Født og oppvokst på Ørland, er gift og har to barn. Tidligere har hun både bodd i Berlin og i Trondheim. Hun flytta noe i 19-26 årsalderen, og tok blant annet utdanningen i Tyskland.
– Man må komme seg ut å få litt luft. Ingen bør bo på samme sted hele sitt liv, smiler Karin.

Hvorfor akkurat Ørland?
– Jeg er jo glad i hjemplassen min. Her er det nok av både himmel og vær, sier Karin.

Fosen med skjulte perler
– Vi har ikke hytte, det er jo så kort vei til de skjulte perlene Fosen har å tilby. Bare en halvtimes kjøring til «høyfjell» og en times kjøring til Åfjord med sine perler. Så har vi Vallersund, Roan og mange andre steder. Det er vanskelig å få fram det fineste med Fosen, det er jo så masse, og alt er så nært. Aller helst anbefaler jeg sykkeltur til Storfosna og Kråkvåg, det er et must, sier Ørlendingen.
– Beste stedet i landet
Karin nøler ikke når hun sier at Fosen er beste stedet i landet. Det er heller ikke bare naturen som fanger hennes oppmerksomhet.
– Vi har jo så mange tilbud, både konserter og fritidstilbud. Hvis man vil kan man gjøre noe hele tiden.

Naturbilder og et par selfies
– Det er stort sett naturbilder jeg legger ut på Instagram. Legger vel også ut et par selfies, men er opptatt av at det ikke skal handle om mitt liv, men om mine turer. Det er jo så mye fint! Tar også en del bilder på mine reiser både om sommeren og på storbyferier. Er opptatt av at man skal gripe dagen og tiden, og ikke være så opptatt av å dele, men så gjør jeg det selv, ler Karin.

God respons
– Jeg gjør det ikke for å få flest likes. Jeg gjør det fordi jeg får god respons. Det er foreldre av gamle venninner som tar kontakt og kommer med tilbakemelding. Det er jo blitt så enkelt i dag å dele bilder. Med Instagram får man jo situasjonsbilder der og da.

@storsetha / Karin Størseth
Favorittsted: Storfosna og Kråkvåg
Følgere: 455
Bilder pr uke: 7