#Troppsjef

Gleder seg til å begynne
som troppsjef på Ørlandet

 

Helene Hilmarsen (27) fra Trondheim har vært i Forsvaret siden videregående, og er nå
i sitt siste år ved Luftkrigsskolen. Hun elsker friluftslivet, og gleder seg stort
til å begynne som troppsjef på Ørland. I august flyttet hun i sin
nye leilighet i Bjugn.

Friluftsliv
– Jeg er glad i friluftslivet og i å være ute, samtidig som det er en stor del av jobben.
– Det har blitt noen turer på Kopparen, og vi har en rundløype med gapahuk rett bak huset som brukes ofte. Det blir mye trening på fritiden, ler Helene som synes det er flott at det blir gjort mye ut av nærområdene, med varierte merkede løyper.

Forelsket i plassen
Helene fikk jobb på Ørland hovedflystasjon under Luftvern, og hadde liten lyst til å pendle.
– Jeg begynte å se etter hus og leilighet, og da ble det Bjugn. Jeg forelsket meg litt i plassen, ler Helene som synes det var litt rart å flytte til Fosen alene.
– Her er det masse av muligheter. Det er også kjempeflott å kunne dra hjem etter en arbeidsdag. Her er det ikke flystøy, og muligheter til å være masse ute. I etableringsfasen er det litt stilt ettersom jeg ikke har fått kontakt med så mange enda, men Trondheim er bare en time unna med hurtigbåten.

Roser fra hagen
– Jeg har blitt godt mottatt. Har hilst på de fleste naboer, og de er veldig hyggelige. Det er ikke verst når naboen spør om man vil ha en bukett roser fra hagen.

Lett tilgjengelig natur
– Jeg liker nærhet til marka og at man slipper larmen av byen. Her er naturen er lett tilgjengelig med mye myr og fjell. Jeg elsker fjellet, det er kjempeflott å ha noen topper å strekke seg etter.
– I tillegg har jeg hytte på Oppdal, så det blir vel noen turer dit også, avslutter den kommende troppsjefen.