• 20140626-122317_slide

Yrjarfik

Friidrettsgruppa Yrjar har en lang historie som en aktiv og respektert friidrettsklubb.

Ikke bare har klubben gjort seg bemerket på Fosen i løpet av årene, men den har også fostret opp mange utøvere som har tatt både nasjonale og internasjonale titler. For noen år tilbake ble all aktivitet lagt brakk da ildsjelene trakk seg ut. Unge utøvere måtte finne seg andre aktiviteter. Tidligere friidrettsutøvere (les foreldre og besteforeldre) satt bedrøvet igjen og tenkte tilbake på gode minner fra konkurranser og treninger på stadion.

For fire år siden bestemte man seg imidlertid for at Friidrettsgruppa Yrjar skulle gjenoppstå. På disse fire årene har en fast gjeng med unge og voksne utøvere igjen trent og konkurrert med Yrjars logo på brystet.

Yrjar Friidrettsstadion på Brekstad, er vår hjemmebane i sommersesongen. Banen åpnet offisielt med spurtandekke i 1986 og ble da en komplett friidrettsstadion. Etter ca 10år i dvale har vi nå en dugnad hvor vi ønsker å få stadionen opp å gå igjen.
I vintersesongen er hovedtreningene lagt til Yrjarhytta, men med alle utøvere som vi er i dag, ser vi etter nye fasiliteter. Med grener som hopp, løp og kast, trenger man plass og høyde for å kunne utøve idretten. Slik at våre utøvere kan være med å konkurrere på lik linje med andre friidrett sklubber, hele året.