124615-IMG_5437

Koret stemmer i på Ingunn Solems 70- og 80-talls-potpurri.
Pop og rock i fem tiår

Maryanne Ørsleie var solist på «Everything I do I do it for you» av Bryan Adams.

Krepptang-jentene Marte Mari Østerhagen, Anja Hovde og Rachel Skaret deltok på «Girl just wanna have fun».
ØRLAND: Sist helg hadde sangkoret Bel Canto premiere på sin konsert «Pop og rock gjennom fem tiår».
Ingvild Eide
Konserten hadde mange kjente og kjære klassikere fra 60-tallet og fram til i dag, noe som falt i god smak hos publikum. Det er tydelig at koret har lagt ned mye arbeid og slit for å få til et slikt resultat. Konserten er underholdende, både musikalsk og teatralsk. Det var humoristiske innslag hvor vi blant annet møtte både Lene Alexandra og Elvis. Elvis (alias Jon Geir Hermannsson) opplevde naturlig nok å få truser og BH-er kastet mot seg av ivrige fans.
Solide solister
Bel Canto har mange solide solister som gjorde konserten varierende. Torunn Strøm sin framføring av «Alone» var en nytelse å høre på. I tillegg hadde koret flere grupper som hadde morsomme og flotte innslag. Her kan nevnes Lars-Johan Sollies fremragende jobb som beatboxer under sangen «Africa» av Toto.
Dyktig dirigent
På den musikalske siden har Ingunn Solem lagt ned særdeles mye arbeid foran denne konserten. Hun har arrangert flere av sangene, samt et 70- og 80-talls-potpurri i tillegg til alle øvingene med kor og korgrupper. Ingunn er og har de siste to-tre årene vært dirigent for Bel Canto, og ut i fra denne konserten, kan vi tydelig høre at hun gjør en god jobb både med kor og musikk.
Fornøyd
Leder i Bel Canto, May Britt Eide, skryter av jobben som er lagt ned i forkant av prosjektet både av dirigenten og grupper i koret. Derfor er hun meget godt fornøyd med den gode responsen fra publikum. – Jeg tror publikum hadde en trivelig stund sammen med oss.
Hun er også godt fornøyd med valget av musikere. Bandet «Ekte Vare» som består av Kolbjørn Gjestad (bass), Roar Hustad (gitar) og Inge Lerstad (slagverk), ga sammen med